vuokra-asunnot turku jyrkkälä

Vuokra-asunnot uudistuneesta Turun Jyrkkälästä

Vapaat asunnot

Paina Katso vapaat asunnot -kuvaketta, ja hakukenttä avautuu selaimesi uudella välilehdellä.

Voit katsella kaikkia asuntoja tai vain vapaita ja vapautuvia asuntoja vasemman laidan alasvetovalikosta. Mikäli haluat rajata hakua asunnon koon perusteella, valitse huoneiden lukumäärä (2H, 3H tai 4H). Voit asettaa asuntohaullesi myös minimi ja maksimivuokran tai pinta-alan liukusäätimillä.

Klikkaamalla talon painikkeesta näet lisätietoja.

Mikäli kiinnostuit muuttamaan Jyrkkälään, siirry tästä tekemään asuntohakemus. Yhdellä hakemuksella voit hakea kaikkiin alueen taloihin valitsemalla kaikki talot.

Etkö löydä sopivaa?

Kaikki asuntomme eivät ole aina netissä. Soita tai lähetä sähköpostia toimistoomme, niin katsotaan löytyisikö tarpeisiisi sopiva asunto vapautuvien joukosta. Voit myös täyttää hakemuksen, joka on voimassa 3 kk.

Vuokra-asunnot verkossa

Voit katsella asuntoja tai tehdä asuntohakemuksen verkossa.

Kaikki asuntomme eivät välttämättä ole vielä netissä. Soita tai lähetä sähköpostia toimistoomme, niin katsotaan löytyisikö tarpeisiisi sopiva asunto vapautuvien joukosta.

Yhdellä asuntohakemuksella voit hakea kaikkiin alueen taloihin valitsemalla hakusivulla kaikki talot. Asuntohakemus on voimassa 3kk, ja se voidaan uusia henkilökohtaisella ilmoituksella  joko sähköisesti, postitse tai puhelimitse. Katso » yhteystiedot

Muutto-oikeus asuntoon varmistetaan vuokrasopimuksen allekirjoituksella ja avaimet voidaan luovuttaa vasta, kun vakuusmaksu ja ensimmäisen kuukauden vuokra on maksettuna vuokranantajan tilillä.

Jyrkkälässä saat vuokrallesi vastinetta.