vuokra-asunnot turku jyrkkälä

Vuokra-asunnot uudistuvasta Turun Jyrkkälästä

Vapaat asunnot

Klikkaa Katso vapaat asunnot -kuvakkeesta, ja hakukenttä avautuu selaimesi uudella välilehdellä.

Voit hakea vapaita asuntoja rastittamalla Vain vapaat -ruudun. Mikäli haluat rajata hakua asunnon koon perusteella, valitse huoneiden lukumäärä (2H / 3H / 4H). Voit asettaa asuntohaullesi myös minimi ja maksimivuokran liukusäätimellä.

Klikkaa Hae ja pääset katsomaan vapaita asuntoja sekä tekemään asuntohakemuksen.

Etkö löydä sopivaa?

Kaikki asuntomme eivät ole aina netissä. Soita tai lähetä sähköpostia toimistoomme, niin katsotaan löytyisikö tarpeisiisi sopiva asunto vapautuvien joukosta. Voit myös täyttää hakemuksen, joka on voimassa 3 kk.

Vuokra-asunnot uudistuvasta Turun Jyrkkälästä

Voit hakea vapaita asuntoja rastittamalla Vain vapaat -ruudun. Klikkaa Hae ja pääset katsomaan vapaita asuntoja sekä tekemään asuntohakemuksen.

Jos haluat tutustua tarkemmin kaikkiin Jyrkkälän asuntoihin jätä Vain vapaat -ruutu tyhjäksi. Klikkaa Hae ja pääset katselemaan niitä Jyrkkälän taloja, joista löytyy hakuasi vastaavia asuntoja. Näet samalla myös vapaat asunnot.

Kaikki asuntomme eivät ole vielä netissä. Soita tai lähetä sähköpostia toimistoomme, niin katsotaan löytyisikö tarpeisiisi sopiva asunto vapautuvien joukosta. Voit myös täyttää hakemuksen, joka on voimassa 3 kk.

Jyrkkälässä saat vuokrallesi vastinetta.