Jyrkkälänpolun toimitusjohtaja vaihtuu

Vuokrataloisännöinnin konkari Lauri Ahonen jatkaa Marjatta Rothin työtä

KOy Jyrkkälänpolun toimitusjohtajana vuodesta 1999 toiminut Marjatta Roth jää eläkkeelle. Uusi toimitusjohtaja ja isännöitsijä Lauri Ahonen aloittaa tehtävässään 1. syyskuuta. Pitkän linjan vuokrataloisännöin ammattilainen Ahonen on palvellut tuhansia asukkaita usealla eri paikkakunnalla, Turun lisäksi mm. Lahdessa, Kouvolassa ja Hämeenlinnassa.

– Jyrkkälä on koko Suomen mittakaavassa poikkeuksellisen hieno ja hyvin hoidettu asuinalue ja kiinteistökokonaisuus, jonka asukkaat voivat olla ylpeitä omista kotitaloistaan ja juuri peruskorjatuista julkisivuista. Haluan omalla panoksellani varmistaa, että KOy Jyrkkälänpolun henkilökunnalla on hyvät edellytykset jatkossakin tuottaa asukkaille vaivatonta asumista, Lauri Ahonen sanoo.

Jyrkkälänpolun toimitusjohtajan tehtävät jättävä Marjatta Roth siirtyy eläkkeelle hyvillä mielin, kun Jyrkkälässä viimeisen viiden vuoden aikana allianssimallilla toteutettu korjaushanke saatiin päätökseen keväällä.

– Suuri, kaikkia taloja A:sta Ö:hön koskeva korjaushanke saatiin päätökseen onnistuneesti. Jyrkkälän uudistuksen tavoitteena ei ollut ainoastaan tekniset parannukset, vaan myös asukkaiden arkielämää rikastuttavan harrastustoiminnan ja palvelujen lisääminen. Tämän vuoksi kuuntelimme tarkalla korvalla asukkaiden toiveita, kun ryhdyimme korjaushankkeeseen, Marjatta Roth kertoo.

Korjaushankkeessa uudistettiin 17 asuinkerrostalon ulkonäkö, pidennettiin niiden elinkaarta sekä parannettiin asumisen laatua sekä sisätiloissa että piha-alueilla. Rakennusten ilmeen lisäksi parannettiin muun muassa asuntojen lämpöviihtyvyyttä ja alueen asumista tukevia palveluita. Kahden talon länsipäätyihin asennettiin aurinkopaneelit, jotka tuottavat sähköä yhtiön käyttöön ja parantavat talojen energiatehokkuutta. Tavoitteena on pitää alueen hinta-laatutaso jatkossakin hyvänä ja käyttökustannukset kohtuullisina.

– Viihtyisät kodit, hyvinvoivat asukkaat, henkilökunta ja yhtiö varmistavat, että Jyrkkälän maine yhtenä kaupungin halutuimpana vuokranantajana kasvaa ja pystymme kehittämään kiinteistöjä ja palveluita yhteistyössä. Odotan innolla tulevaa, uutena toimitusjohtajana aloittava Lauri Ahonen sanoo.

“Haluan kiittää kaikkia asukkaita yhteistyövuosista ja toivotan teille kotoisia vuosia uusitussa Jyrkkälässä sekä viihtyisiä hetkiä uusissa kerhotiloissa erilaisten harrastusten parissa”, toimitusjohtajan tehtävät jättävä Marjatta Roth sanoo. “Odotan innolla tulevaa, tulkaahan tervehtimään kun kohdataan kylillä ”, toimitusjohtajan kapulan vastaanottava Lauri Ahonen lähettää terveisiä kaikille asukkaille.

0 kommenttia

Kirjoita kommentti

Haluatko osallistua keskusteluun?
Kirjoita kommentti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *