vuokra-asunnot turku jyrkkälä

Tämä on Jyrkkälä

Jyrkkälä on kaupunkikoti lähellä luontoa

Jyrkkälä on noin 1 300 asukkaan kerrostaloalue Turussa. Jyrkkälä sijaitsee luonnonläheisessä ympäristössä, noin viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja on osa Pahaniemen kaupunginosaa.

Jyrkkälään kuuluu yli 600 vuokra-asuntoa 17 kerrostalossa, jotka omistaa Kiinteistöosakeyhtiö Jyrkkälänpolku. Jyrkkälä on rakennettu vuosina 1968-1974, minkä jälkeen taloja on perusparannettu ja kunnostettu järjestelmällisesti.

Jyrkkälä on lapsiperheiden ja senioreiden koti

Jyrkkälä rakennettiin Suomen kaupungistumisen vauhdikkaimpina vuosikymmeninä.

Suomen väestö ikääntyy ja Jyrkkälänkin on vastattava tulevaisuudessa erilaistuviin asukastarpeisiin. Jyrkkälä rakennettiin aluksi lapsiperheille, ja vuonna 1974 Jyrkkälän kodeissa asui noin 2500 ihmistä. Lasten kasvettua moni jäi asumaan Jyrkkälään. Nykyään alueella on asukkaita noin puolet vähemmän kuin alkuvuosina.

Jyrkkälässä viihdytään hyvin

Tutkimus osoittaa, että asukkaat viihtyvät Jyrkkälässä jopa vastaavia omistusasuntoalueita paremmin. Jyrkkälässä ihastuttaa puistomaisuus, vehreys, hoidetut nurmikot, kukat ja pensaat. Myös rauhallisuus, turvallisuus sekä viihtyisät piha-alueet ovat asukkaiden mielestä Jyrkkälän vahvuuksia.

Jyrkkälässä yhteisöllisyys muodostuu yhteisestä lähiympäristöstä ja ajanvietosta yhdessä.

Asukkaaksi Jyrkkälään?

Jyrkkälän asuntoja vuokraa kiinteistöyhtiö KOy Jyrkkälänpolku. Tutustu asuntoihin ja hae asukkaaksi vuokra-asunnot-sivulla.

Jyrkkälässä saat vuokrallesi vastinetta.