Talokohtaiset tiedotteet

Talokohtaiset tiedotteet jaetaan niihin taloihin, joissa korjaustyöt ovat meneillään. Talokohtaiset tiedotteet ovat luettavissa verkossa OmaConsti-palvelusta. Palvelun vaatii kirjautumisen, tunnukset jaetaan kulloinkin korjausvuorossa olevan talon asuntoihin remontin alkaessa.
» Siirry OmaConsti-palveluun painamalla tästä linkistä.

Käynnissä olevat remontin vaiheet

A-F -taloryhmän arvioitu remonttiaikataulu

Koko A-F -taloryhmän arvioitu valmistumisaika on marraskuu 2017. Oman talosi arvioidun remonttiaikataulun näet kotiisi jaettavasta aikataulusta. Huomaathan, että mm. säätila voi aiheuttaa muutoksia aikatauluun.

aikataulukuva_af_elokuu

A-F -talojen remontin sisältö

Jyrkkälän korjaushanke on edennyt viimeiseen vaiheeseen, jossa korjataan A,B,C,D,E ja F -talot. Taloryhmän remontti alkaa syksyllä 2016. Korjaustyöt koskevat pääosin julkisivuja, hissejä, ikkunoita, parvekkeita, ilmanvaihtoa, nettikaapeleita, sisäänkäyntejä sekä pohjakerroksia.

Asukkaiden toiveisiin perustuva remontti

Remontin sisältö perustuu Jyrkkälän asukkaiden toiveisiin. Ilmanvaihtoa parannetaan koneellisella tulo- ja poistoilmaratkaisulla ja lämmön talteenotolla. Uudet ikkunat ja sälekaihtimet vähentävät vedontunnetta. Uusittavat hissit, parvekkeet, saunaosastot sekä uudet yhteiskäyttötilat lisäävät talon käyttömukavuutta, ja uusi tietoliikenneverkko mahdollistaa nopeammat nettiyhteydet. Uudet julkisivut parantavat lämpöviihtyvyyttä ja energiankulutus pienenee. Parannettu valaistus ja uusi ulkonäkö tuovat alueelle modernimpaa ilmettä.

Katso kooste A-F -talojen asukkaille 21.5. pidetystä yleisestä infotilaisuudesta:

Katso kooste A-F -talojen asukkaille 24.8.2016 pidetystä talokohtaisesta infotilaisuudesta:

Jyrkkälä uudistuu!