KOy Jyrkkälänpolun pelastussuunnitelma

Tältä sivulta löydät KOy Jyrkkälänpolun ajantasaisen pelastussuunnitelman. Pelastussuunnitelman tehtävänä on parantaa Jyrkkälän ja sen asukkaiden turvallisuutta. Pelastussuunnitelman avulla tunnistetaan asuinympäristössä esiintyvät vaaratekijät, opastetaan ehkäisemään vaaratilanteiden ja vahinkojen syntymistä ennalta sekä toimimaan vaaratilanteissa.

Jokaisella asukkaalla sekä kiinteistössä työskentelevällä on oikeus perehtyä pelastussuunnitelmaan. On tärkeää, että asukkaat ja henkilökunta tuntevat ohjeet vaaratilanteiden ehkäisemiseksi ja niissä toimimiseksi.
Koy Jyrkkälänpolku jakaa vuosittain tiedot päivitetystä suunnitelmasta asukkaille, yhtiön hallitukselle sekä yhteistyökumppaneille. Pelastussuunnitelmasta tiedotetaan asukaskokouksissa ja tiedottein nettisivulla, ilmoitustauluilla sekä kotiin jaettavalla materiaalilla.

Pelastussuunnitelman tekeminen on lain mukaan pakollista kaikille yli kolmen huoneiston asuinrakennuksille. Pelastusviranomainen valvoo, että lakisääteisiä velvoitteita noudatetaan.

Turvallisuustietoa ja ohjeita onnettomuuksien ehkäisemiseen ja vaaratilanteissa toimimiseen kotona löydät myös Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK:n julkaisemasta Kodin turvaoppaasta: www.kodinturvaopas.fi

Selaile KOy Jyrkkälänpolun pelastussuunnitelmaa ja sen liitteitä alla olevissa ikkunoissa tai lataa tiedostot omalle koneellesi.

Avaa tästä pelastussuunnitelma tulostettavassa muodossa (pdf) >

Avaa tästä pelastussuunnitelman liitteet tulostettavassa muodossa (pdf) >

Lähellä luontoa, lähellä kaupunkia.